fredag den 4. juli 2008

Danskerne og deres Tidsmaskine

Knud Larn har genoptaget sin Science Fiction-konkurrence, SF-Prisen. Jeg havde egentlig det indtryk, at konkurrencen var død, da Knud Larn lagde sit fanzine i graven, men der tog jeg fejl. Den årlige konkurrence lever videre, og planen er at udgive vinderbidragene i en årlig udgivelse som en bog eller et hæfte.

Emnet for årets konkurrence er "Danskerne og deres Tidsmaskine".

Blandt det med småt skal du især være opmærksom på følgende:

  • Der betales ikke vederlag for trykte noveller, heller ikke for vindernovellerne. Du konkurrerer altså kun om æren, udgivelsen og praleretten.
  • Novellen må ikke have været publiseret tidligere, heller ikke på internettet.
  • Ved indsendelse af en novelle overdrager du automatisk førstetryksretten til Knud Larn, der forbeholder sig retten, men ikke pligten, til vederlagsfrit at udgive din novelle 1 gang.
  • Ligeledes forbeholder Knud Larn sig retten til vederlagsfrit at genoptrykke den publikation, hvori din novelle er blevet trykt, i det antal oplag, der måtte være relevant.
  • Hvis din novelle vinder konkurrencen, eller hvis Knud Larn ønsker at benytte sig af førstetryksretten, må novellen ikke offentliggøres andre steder i de første 6 måneder efter udgivelsesdatoen uden tilladelse.
  • Førstetryksretten bortfalder, såfremt den ikke er blevet benyttet inden udgangen af 2009.
Novellen skal være mellem 3.000 og 8.000 ord, og fristen for indsendelse er den 1. december 2008 kl. 12:00.

I konkurrencebetingelserne (tryk på "SF prisen 2008" i menuen til venstre) er der flere krav til konkurrencebidragenes indhold, format, indsendelsesvilkår med videre. Læs dem som altid grundigt.

God skrivelyst

Ingen kommentarer: