fredag den 4. juli 2008

Mig og mit Danmark - socialrealistisk kortroman

Forlaget DarkLights har udskrevet en kortromankonkurrence. Det er mit indtryk, at kortromanen er en lidt overset størrelse. Det er derfor glædeligt at se, at Forlaget DarkLights tør tage kortromanen op, denne lidt udefinerbare størrelse, der befinder sig i grænselandet mellem novellen og romanen.

Temaet er "mig og mit Danmark" og genren er socialrealisme. Det er kun tilladt at deltage med ét manuskript. Manuskriptet skal have et omfang på mindst 50 og højst 150 A5-sider (enkelt linjeafstand, Times New Roman, 12 pkt.). Manuskriptet skal være forlaget i hænde senest d. 1. december 2008.

De tre bedste kortromaner udgives samlet i én bog. De tre vinderbidrag præmieres med en kontrakt på en romanudgivelse til førstepladsen, 1 gratis coaching til andenpladsen og 1 gratis korrekturlæsning til tredjepladsen. Så præmierne er altså ud over denne udgivelse hjælp til den næste udgivelse, hvilket er noget alle spirende forfattere kan bruge. Det fremgår ikke af opslaget, hvorvidt der betales vederlag for udgivelse af vinderbidragene.

Opslaget finder du på Forlaget DarkLights hjemmeside, klik på "Skribent-konkurrence" og klik videre på "Ny konkurrence - mig og mit Danmark". Læs som altid opslaget grundigt.

God skrivelyst

Ingen kommentarer: