fredag den 4. juli 2008

Den sorte bog

Forlaget DarkLights søger bidrag til en faglitterær serie med titlen "Den sorte bog". Det er vist ikke en egentlig konkurrence, mere en opfordring til at indsende et bogforslag, hvis du har lyst til at skrive en bog til serien. Bogen skal være en lille lommebog og fortælle om et et kendt begreb/menneske på en ny og underholdende måde, fra en ny vinkel. Emnet kan du vælge ret frit, det kan f.eks. være "Den sorte bog om sommerfugle". Det forventes at du kan skrive på underholdende vis, skabe din egen stil og stemning i bogen samt indhente oplysninger og dokumentere din research. Bogens omfang skal holde sig under 100 A5-sider.

Forlaget skal have et ideoplæg til din bog inden d. 31. juli 2008. Hvis forlaget finder dit ideoplæg interessant vil du blive kontaktet med henblik på en forlagsaftale. De nærmere betingelser og forhold omkring en eventuel udgivelse fremgår ikke umiddelbart af opslaget.

Opslaget finder du på Forlaget DarkLights hjemmeside - klik ind under "Skribent-konkurrence" og klik videre til "Den sorte bog". Læs som altid opslaget grundigt.

God skrivelyst.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Blot en korrektion:

Den sorte bog - serien er ikke nødvendigvis fagbøger:)