tirsdag den 25. november 2008

Kontrafaktisk skrivekonkurrence

Fyldepennen har udskrevet en kontrafaktisk skrivekonkurrence. Jeg kan ikke rigtigt lure, om der er en egentlig præmie til vinderen, men Gyldendal har lovet at kigge på vindernovellen, og det kan jo være noget værd i sig selv.

Bidraget skal være en novelle på 2500-5000 ord, historien skal være kontrafaktisk og foregå i nutiden. Fristen for indsendelse er 16. januar 2009, og det er et krav, at du også skal pointgive og bedømme de andre bidrag, hvis man vil deltage.

Læs alle reglerne her (husk også linket til Fyldepennens generelle konkurrenceregler).

God skrivelyst.

4 kommentarer:

Mikala Rosenkilde sagde ...

Præmien i Fyldepennens konkurrence er en skriftlig gennemgang/udtalelse af vindernovellen. Hver gang en konkurrence på Fyldepennen søsættes, aftales det med et forlag, at vindernovellen får en skriftlig bedømmelse og det kan være guld værd for en ny forfatter, som måske aldrig på egen hånd kommer så langt. At det blev DK´s største forlag, der denne gang er med, er forhåbentligt en god gulerod for deltagerne. Derudover er der bogpræmier til flere andre deltagere.

Venlige hilsner

Mikala

Anonym sagde ...

Et spørgsmål: Hvordan er det guld værd med en skriftlig udtalelse? Jeg har flere gode, skriftlige udtalelser, men hvordan kan jeg bruge dem?

Venlig hilsen Maria.

Anonym sagde ...

Hej Christian!

Har du set at fyldepennen.dk har en ny konkurrence under opsejling?

Dennegang bliver det Forlaget C&K, der præmierer vindernovellen.http://www.fyldepennen.dk/konkurrence/

Mikala Rosenkilde

Janus sagde ...

Hej Christian

Lige endnu en novellekonkurrence, der måske kunne være interessant: http://fortaellingen.dk/konkurrencer/novellekonkurrence