fredag den 10. august 2007

Nyt novellemagasin - Forfattermorgana

Foreningen Forfatterhaab.dk barsler med et nyt novellemagasin, der får navnet Forfattermorgana. Det bliver et magasin, hvor håbefulde forfatterspirer får mulighed for at få udgivet deres kreationer i form af noveller, kortprosa og digte. Illustratorer får ligeledes mulighed for at vise, hvad de kan, ved at illustrere magasinets tekster. Det er kun foreningens medlemmer, der kan bidrage til magasinet. Det bliver interessant at se, hvad der kommer ud af det, og her på bloggen kommer der formentlig også en omtale af magasinet, når det udkommer.

Første nummer forventes at udkomme engang i september/oktober. Hvis du vil være sikker på at få første nummer skal du tegne abonement inden 15. august. Abonement kan tegnes online her. Til start vil magasinet få et omfang på 48 sider og udkomme 2 gange om året. Det er planen på sigt at øge udgivelsesfrekvensen til 4 gange årligt.

Opdatering 19/8:

Da der endnu ikke er tilstrækkeligt mange abonnenter er udgivelsen af Forfattermorgana udskudt en måned til oktober/november, det samme gælder fristen for at sikre sig første nummer. Det kan således bestilles frem til 15. september, så du kan stadig nå at støtte dette initiativ og give spirende forfattere en chance.

Ingen kommentarer: